TABLE D’EAUD

Is een maandelijkse thema-avond voor volwassenen. Het is een zelfbedachte naam, afgeleid van ‘Table d’hôte’ wat letterlijk ‘gastentafel’ betekent.

Voor wie is TABLE D’EAUD

In een klein gezelschap van maximaal acht personen praat je met mensen die, net als jij, een verlieservaring hebben meegemaakt.

 Tussendoor eet je met elkaar een vers bereide maaltijd met huisgemaakt desembrood en een dessert. Je hoeft dus niet zelf te koken.

Er is voldoende ruimte om te vertellen, maar je bent ook van harte welkom als je alleen wil komen luisteren, helpende inzichten wil krijgen en mee wil eten.

De thema-avonden worden professioneel begeleid door Sharon Polak, gediplomeerd verlies- en rouwtherapeut.

Locatie en tijden van TABLE D’EAUD

 De thema-avonden vinden 1 x per maand plaats in Amsterdam, stadsdeel IJburg, in de trainingslocatie van de Praktijk voor Verliesgesprekken.

Deze locatie is uitstekend bereikbaar per fiets, OV en auto (gratis parkeren vanaf 19:00 uur) https://sharonpolak.nl/contact/

Aanvangstijd is om 19:00 uur. Inloop is mogelijk vanaf 18:45 uur. Om 21:00 uur is de avond afgelopen.

Kosten en inschrijving van TABLE D’EAUD

Onderaan deze pagina vind je het inschrijfformulier waarop je aangeeft op welke datum(s) je wil deelnemen. De kosten bedragen per avond €57,50 incl. btw.

Je ontvangt na je inschrijving per mail een bevestiging en een betaalverzoek. Op verzoek kan de factuur naar je worden gemaild.

De inschrijving en betaling moeten uiterlijk 1 week vòòr de gewenste thema-avond zijn gedaan. De inschrijving is definitief als ook de betaling is voldaan.

Datums van TABLE D’EAUD

Donderdag 22 augustus 2024

Dinsdag 24 september 2024

Donderdag 24 oktober 2024

Dinsdag 26 november 2024

Maandag 23 december 2024

Deze datums zijn onder voorbehoud en gaan alleen door bij voldoende belangstelling (minimaal vier deelnemers).

TABLE D'EAUD kopie